Velkommen til FDF Hillerød - Et rart sted at være

I FDF Hillerød møder vi børn og unge med fantasi og fællesskab.

Kredsmøde den 11. oktober

28.09.2017

Til alle medlemmer af kredsen.  I kan glæde jer til det fedeste møde i dette halvår! I vil blive udfordret, grine, lege og havde det mega fedt! Vi mødes i kredshuset klokken 18.00, hvor alle klasser skal lave mega fede...


Hvordan bliver mit barn FDFer?

Indmeldelse og yderligere spørgsmål

Man kan starte til FDF når man er fyldt 6 år. Hvis dit barn gerne vil prøve at være med i FDF Hillerød, så kan du kontakte vores kredsledelse, hvor du kan aftale, at din barn kan komme og prøve og være med til møderne et par gange. Du er også meget velkommen til bare at møde op i vores kredshus. De enkelte klasser har mødedage på disse tidspunkter.

 

Det er ligegyldigt, hvad tid på året vi er, du er altid velkommen til at melde dig ind i FDF Hillerød.

 

Synes dit barn om at være FDFer, så vil vi bede dig om at udfylde en indmeldelsesblanket, som du får af klasselederen og afleverer den igen til lederen.

 

I forbindelse med indmeldelsen i FDF Hillerød, så vil vi bede dig som forældre at være opmærksom forsikringsforholdene i FDF Hillerød samt forholdene omkring forældrekørsel.

 

 

Kontingent

Kontingentet for et års medlemskab af FDF Hillerød udgør pr sæson 810 kr., som opkræves i 2 rater 10. oktober og 10. marts .

Se mere her

 

 

Udstyr

Når dit barn er meldt ind i FDF, ser vi gerne at I anskaffer en FDF uniform hurtigst muligt. En uniform kan bestilles hos Erik Admundsen eller hos barnets klasseledere.

Du kan også selv bestille uniformen direkte på www.55nord.dk eller via telefon 70 10 76 76.

Diverse tilbehør som f.eks. bælte, kasket og dolk er det helt frivilligt, om du vil anskaffe eller ej. Sangbogen March og Lejre er en del af kontinget, og den udleveres til barnet en gang om året når der udkommer en ny.

Hvis I ønsker at give jeres barn en dolk, kan spørger lederne til råds om hvilken type/størelse der passer til jeres barns hånd.

Først når barnet har bestået en dolkeprøve, må de medbringe dolken til møderne. Men de må kun bruge den under opsyn af en voksen.